aiRFürste
PPL and beyond

Advanced Training Course

Wilt u meer?  Wilt u af van de standaard routes en vliegvelden? Probeer eens iets nieuws! Wellicht heeft u uw vliegbrevet al een tijdje en bent u op zoek naar een manier om uw vaardigheid naar een hoger niveau te brengen. Dat kan met de Advanced Training van aiRFürste!
 
Met welk vliegtuig? Met het vliegtuig waar u normaal ook op vliegt. U kunt een vliegtuig via ons huren of natuurlijk via uw eigen vliegclub of uw eigen vliegtuig.

Vanaf welk vliegveld? In principe vanaf elk vliegveld.

De Advanced Training omvat:

Bovenwerk
Het beheersen van het vliegtuig door middel van hele kleine correcties. Er zullen verschillende oefeningen worden uitgevoerd waarbij gewerkt wordt met het gas, rudder en de trim.


Crosswind landing
Het bovenwerk is een voorbereiding op het circuit vliegen. Een crosswind landing blijft voor veel piloten een lastige kwestie maar met een aantal oefeningen tijdens het circuit vliegen wordt duidelijk dat met minimale correcties het vliegtuig in alle omstandigheden netjes en beheerst op de grond gezet kan worden.

Right seat check out
Het liefst vliegt u natuurlijk zelf en hoogstwaarschijnlijk vanaf de linkerstoel. Maar misschien vliegt u  regelmatig met een gebrevetteerde vlieger en zit u op de rechterstoel als een soort co-piloot. Zou het niet een geruststellende gedachte zijn als u het vliegtuig vanaf de rechterstoel kan besturen en landen, voor het geval de Captain onwel wordt? aiRFürste vindt van wel, vandaar dat ook aan dit onderdeel tijd besteed wordt:  bovenwerk, vooral bochten en vervolgens een aantal circuits.


De trainingen worden ingeleid door duidelijke instructies waarbij uiteraard de theorie wordt opgehaald waar nodig.

Kosten:
De kosten zijn gebaseerd op een C150 en bedragen €213,- per uur exclusief de landingen. Voor andere type vliegtuigen zal het verschil in rekening gebracht worden. Voor diegene die zelf een vliegtuig regelen, wordt alleen de instructie
(€ 76,20,-) berekend.

Twijfel niet, wacht niet, neem contact op met aiRFürste via de mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of bel 0320820333.
Via de
agenda kunt u rechtstreeks boeken onder Advanced Training. Graag het vliegveld vermelden vanwaar u wilt vertrekken en met welk type vliegtuig u vliegt.